Tietoa minusta

Uusia ja vanhoja luottamustehtäviä

Olen uusi tulokas politiikassa. Olin ensimmäisen kerran ehdolla kuntavaaleissa 2021, jolloin pääsin varavaltuutetuksi Kuopiossa. Sen myötä toimin tällä hetkellä Mestar Oy:n hallituksen jäsenenä. Syksyllä 2022 tulin valituksi Osuuskunta KPY:n edustajiston jäseneksi kuusivuotiskaudelle. 

Kirkkopolitiikassa sen sijaan olen ollut mukana jo toistakymmentä vuotta. Olen kuopion ev. lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston jäsen ja henkilöstöasiain johtokunnan puheenjohtaja 2023-. 

Yhdistysaktiivi

Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana nuoresta alkaen. Aloitin vaihto-oppilastoiminnassa oltuani itsekin vaihto-oppilaana Italiassa 90-luvun alussa. Kansainvälisyys on kulkenut siitä alkaen mukanani.

Tällä hetkellä olen Estill Certification Advisory Boardin jäsen, Minna Canthin talo ry:n hallituksen jäsen, Suomen Kuoronjohtajayhdistyksen hallituksen varajäsen, Wildlife Telemarkin toiminnan- ja tilintarkastaja sekä Kuopion Suunnistajien puheenjohtaja. Työni puolesta olen mukana myös useammassa kuoroyhdistyksessä. 

Monta työtä musiikin parissa

Työurani on rakentunut musiikin ympärille monenlaisissa tehtävissä. Konsertoinnin ja esiintymisten lisäksi olen tehnyt pitkään opetustyötä peruskoulutasolta lukioon ja  ammattikorkeakouluihin. Tapahtuma- ja konserttituotannot ovat myös aina olleet osa töitäni. Yrittäjätaipaleelleni on mahtunut kaikenlaisia vaiheita start-upista koronarajoituksiin. 

Kuoronjohtaminen 32 vuotta
Tapahtuma- ja konserttituotannot 25 vuotta
Laulunopetus ja äänikoulutus 20 vuotta
Yrittäjä 15 vuotta
Kirkkomuusikko 15 vuotta
Musiikin opettaja 10 vuotta
Hallinnollinen työ 3 vuotta
Savolainen paluumuuttaja

Olen kotoisin Kuopiosta, jossa olen käynyt kouluni lukioon saakka. Kuopiossa ovat syntyneet myös puolisoni ja teini-ikäisiksi ehtineet lapseni. Opiskelin  lukion jälkeen Helsingissä Sibelius-Akatemiassa, joskin vaihtoehtoina olivat myös fysiikan ja italian opiskelut. Tutuiksi asuinpaikkoina tulivat myös Porvoo, Kirkkonummi ja Nurmijärvi sekä Tampere. Karkeasti ottaen yhden kolmasosan elämästäni olen siis ollut muualla. 

Liity tukijoukkooni

Tule mukaan vaalikampanjaani! Tule kanssani vaalitapahtumiin tai mene puolestani toiseen. Iso apu on myös tiedon jakaminen ehdokkuudestani. Ota yhteyttä vaalipäällikkö Anita Heinoon oheisella sähköpostiosoitteella, niin kuulet lisää!

jt.tukijoukko(at)gmail.com