50 päivää eduskuntavaaleihin

admin

Eduskuntavaaleihin on enää 50 päivää (tai yötä, miten sen nyt haluaakin laskea). Nyt on siis oikea aika miettiä, mihin suuntaan haluat Suomen kehittyvän vaalien jälkeen. 

Itselleni tärkeitä suuntaviivoja ovat mm. valtion talouden tasapainoon saattaminen, talouskasvun mahdollistaminen, kulttuurin ja taiteen edistäminen, koulutuksen ja tieteen vahvistaminen, ekologisuuden kasvattaminen ja turvallisuuden lisääminen.

Ilman kahta ensimmäistä velkaantumiskierteemme vain pahenee, mistä seuraa entistä suurempia vaikeuksia palveluittemme rahoittamiseen. Päällimmäisenä mielessä on tietysti sosiaali- ja terveyskulut. Seuraavat kaksi ovat asioita, jotka lisäävät henkistä kasvuamme ja kilpailukykyämme. Viimeiset kaksi ovat elinehtoja tuleville sukupolville. 

Miltä sinun listasi tärkeistä asioista näyttää?

Kun mietitään keinoja, joilla edellä mainittuja asioita saadaan edistettyä, alkaa ehdokkaiden ja puolueiden välille tulla eroja. Nyt onkin oikea aika tehdä valintoja sen suhteen, kenen tai keiden uskot saavan parhaiten tuloksia aikaan tulevien neljän vuoden aikana. 

Tule mukaan tukijoukkoihini!

Haluaisitko tukea minua eduskuntavaalikampanjassani? Siihen on olemassa monta erilaista tapaa:

  • Tykkää ja seuraa poliitikkosivujani Facebookissa ja Instagramissa.
  • Tykkää ja jaa postauksiani
  • Kerro tutuillesi ehdokkuudestani
  • Liity mukaan tukijoukkoihini laittamalla sähköpostia vaalipäälikölleni Anita Heinolle jt.tukijoukko(at)gmail.com 
  • Pyydä meiltä käyttöösi kampanjatuotteita (vaalipinssejä, flyereita yms.) 
  • Pyydä minut vierailulle tapahtumaasi
Tulisitko kanssani tai puolestani kampanjatilaisuuksiin?

Työni on sen luonteista, että en pääse itse kaikkiin kampanjatapahtumiin paikalle. Toisaalta kampanjointi on kivempaa kimpassa, joten mielelläni tekisin sitä kanssasi yhdessä. Anitalta tai minulta saa tästä lisätietoja.

Haluatko lahjoittaa vaalikassaan?

Toteutan vaalikampanjani pienellä budjetilla, joten pienetkin avustukset auttavat. Lahjoitukset tulevat perille lahjoituspalvelun kautta lyhentämättöminä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja pääset tekemään lahjoituksen haluamallasi summalla pankkitunnuksillasi.