Kuoronjohtaja

Minulla on yli 35 vuoden kokemus kuoromaailmasta. Aloitin itse kuorolaulun ala-asteella musiikkiluokassa yhdeksän vuotiaana. Lauloimme luokassa päivittäin moniäänisesti. Sittemmin olen laulanut ja johtanut klassisen kuoromusiikin ohjelmistoa laidasta laitaan, mutta myös populäärimusiikkia ja etnomusiikkia.

Nykyisin johdan kolmea kuoroa: sekakuoro VIMMAa, Vox Polaris -kuoroa ja Mieskuoro Kuopio-Kvartettia. VIMMA laulaa pääasiassa viihdemusiikkia omissa näyttämökonserteissan. Vox Polariksen haastava ohjelmisto on laaja klassisesta kuorolaulusta jazziin. Kuopio-Kvartetin ohjelmisto koostuu pääasiassa mieskuoroklassikoista. Kuoroni ovat tehneet yhteistyötä mm. Tampere Chamber -kamariorkesterin ja Kuopion kaupunginorkesterin kanssa.

Omien kuorojeni lisäksi koulutan muita kuoroja äänenkäytössä.

Olen johtanut monenlaisia kuoroja urani aikana lapsi- ja nuorisokuoroista sekakuoroihin. Toukokuussa 2018 aloitin myös mieskuoron johtajana. Vuosina 2000-2006 johdin tamperelaista Händel-kuoroa, jonka konserteissa johdin useita kuoro-orkesteriteoksia, kuten Faurén, Duruflén, Cherubinin ja Rutterin Requiemit sekä Vivaldin Glorian. Lisäksi levytimme joululevyn 2003 ja John Rutterin Requiemin ja Cantuksen 2006.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close