sydan_transparent_png

Kuntavaalit 2021

Kulttuuriosaamista ja yrittäjänäkemystä päätöksentekoon

Olen kuopiolainen muusikko ja kulttuurialan yrittäjä. Olen syntyperäinen kuopiolainen, joskin yhden kolmanneksen elämästäni olen asunut pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Italiassa saakka. Olen valmis käyttämään osaamistani ja kokemustani yhteisten asioiden hyväksi ja elinympäristömme kehittämiseksi Kuopiossa. Olen siis ehdolla kuntavaaleissa 2021.

sydan_transparent_png

Kulttuurikaupunki Kuopio

Korona-aika on vahvistanut ajatusta siitä, että voidaksemme hyvin ja kehittyäksemme ihmisinä tarvitsemme kulttuuria eri muodoissaan: taiteena, tapahtumina ja harrastuksina. Kuopiolla on pitkä historia kulttuurikaupunkina. Visioni on, että tulevaisuudessa kulttuurielämä Kuopiossa on entistä rikkaampaa, monimuotoisempaa ja kansainvälisempää. Kulttuuriin kannattaa panostaa, sillä se ei ole kulu, vaan sijoitus!

sydan_transparent_png

Yrittäjäystävällinen Kuopio

Olen toiminut 12 vuoden ajan yrittäjänä ja lähipiiristäni löytyy lukuisia erilaisia yrittäjiä ammatinharjoittajista start-upien perustajiin, mikroyrittäjistä isojen firmojen vetäjiin. Yrittäjäelämässä on omat hyvät ja huonot puolensa. Osaa jälkimmäisistä voi helpottaa yrittäjäystävällisillä teoilla. Kuopio tarvitsee erilaisia yrittäjiä kasvaakseen ja kehittyäkseen, joten yrittäjyydelle suotuisten olosuhteiden kehittäminen on yksi avainasioista entistä vetovoimaisemman Kuopion kehittämisessä.

sydan_transparent_png

Liikkuva Kuopio

Kuvassa oleva Lippumäen skeittipuisto on yksi parhaista sijoituksista, joita Kuopio on tehnyt kuntalaisten liikuttamiseksi viime aikoina. Kuva on otettu nuorison ollessa koulussa, sillä muina aikoina rampit kuhisevat nuoria skuuttaajia ja skeittaajia, jotka eivät tarvitse vanhempien patisteluja tai ohjattua toimintaa liikkuakseen hiki päässä illasta toiseen.

Tarvitsemme monenlaisia liikuntapaikkoja eri tarpeisiin, sillä motivaatio liikkumiseen löytyy usein itselle mieluisasta lajista. Itse hyödynnän Kuopiossa mm. suunnistus- ja hiihtomahdollisuuksia, uimarantoja avovesiuintiin ja -juoksuun, beach volley -kenttiä sekä Tahkon rinteiden läheisyyttä.

Please check your feed, the data was entered incorrectly.

Tutustu blogiini

Kirjoitan tänne ajatuksiani kuntaavaleihin 2021 liittyen.

”Riippuu siitä, mitä asioita ajat”

Keskustelin yläkouluikäisten lasteni kanssa kuntavaaleihin ehdolle ryhtymisestä. Vanhempi heistä kysyi, mitä se tarkoittaa. Kerroin, millaisia asioita kaupunginvaltuutetut päättävät ja otin esimerkiksi viime syksynä valmistuneen Lippumäen

Lue lisää »

Ehdolle kuntavaaleihin 2021

Mikä sai minut lähtemään ehdolle kuntavaaleihin 2021 Kuopiossa keskellä ruuhkavuosia? Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun kysyttiin, mutta tähän saakka olen vastannut ’kiitos ei’

Lue lisää »