sydan_transparent_png

Kuntavaalit 2021

Kulttuuriosaamista ja yrittäjänäkemystä päätöksentekoon

Olen kuopiolainen muusikko ja kulttuurialan yrittäjä. Olen syntyperäinen kuopiolainen, joskin yhden kolmanneksen elämästäni olen asunut pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Italiassa saakka. Olen valmis käyttämään osaamistani ja kokemustani yhteisten asioiden hyväksi ja elinympäristömme kehittämiseksi Kuopiossa. Sen vuoksi olen ehdolla kuntavaaleissa 2021.

sydan_transparent_png

Kulttuurikaupunki Kuopio

Korona-aika on vahvistanut ajatusta siitä, että voidaksemme hyvin ja kehittyäksemme ihmisinä tarvitsemme kulttuuria eri muodoissaan: taiteena, tapahtumina ja harrastuksina. Kuopiolla on pitkä historia kulttuurikaupunkina. Visioni on, että tulevaisuudessa kulttuurielämä Kuopiossa on entistä rikkaampaa, monimuotoisempaa ja kansainvälisempää.

sydan_transparent_png

Yrittäjäystävällinen Kuopio

Olen toiminut 12 vuoden ajan yrittäjänä ja lähipiiristäni löytyy lukuisia erilaisia yrittäjiä ammatinharjoittajista start-upien perustajiin, mikroyrittäjistä isojen firmojen vetäjiin. Yrittäjäelämässä on omat hyvät ja huonot puolensa. Osaa jälkimmäisistä voi helpottaa yrittäjäystävällisillä päätöksillä. Kuopio tarvitsee erilaisia yrittäjiä kasvaakseen ja kehittyäkseen, joten yrittäjyydelle suotuisten olosuhteiden kehittäminen on yksi avainasioista entistä vetovoimaisemman Kuopion kehittämisessä.

Something is wrong.
Instagram token error.

juanita.turunen

Follow
Load More

Tutustu blogiini

Kirjoitan tänne ajatuksiani kuntaavaleihin 2021 liittyen.

Ehdolle kuntavaaleihin 2021

Mikä sai minut lähtemään ehdolle kuntavaaleihin 2021 Kuopiossa keskellä ruuhkavuosia? Päätös ei ollut helppo ja vaati paljon pohdiskelua. Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun

Lue lisää »